ƬӨΚIӨ ΉӨƬΣL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :))

5 posters

ben komikmiyim yha?

okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :)) Vote_lcap0%okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :)) Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :)) Vote_lcap80%okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :)) Vote_rcap 80% 
[ 4 ]
okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :)) Vote_lcap0%okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :)) Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :)) Vote_lcap20%okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :)) Vote_rcap 20% 
[ 1 ]

Toplam Oylar : 5

okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :)) Empty okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :))

Mesaj  §üмєуяα Çarş. Ekim 01, 2008 1:07 pm

slm arkadaşlar
ben sümeyra belki tanırsınız avril sümeyra:)hatırlayan varsa el kaldırsın herneyse
14 yaşındayım bu sene sekizinci sınıf okuyorm ailemi çok seviyorum(bu nerden çıktı demeyin lazım oluyor)dil çıkarma gezmeye bayılırım yazkında okul gezisi nedeniyle istanbula geliyorum beni karşılayacak olan varmıgülümsemegülümseme okulumu temsilen geliyorum 29 ekimde yani ne bayramı unuttum yha(cumhuriyet bayramı)kendimle barışığımdır belli oluyor deilmi destan yazdım yaw bazı arkadaşların hatırlı olmassa bunları yazmam ama işte hatır için pişmiş pizzola yenir deilmi emo değilim ama severim emoları özellikle rock müziğe bayılırım diyemem bayılırsa ki beni ayıltır sırıtan öle deilmi severim yani bu kadar yeter deilmi çok uzun oldu sbsye önem veririm bunu da unutmayın canların çiçeklerim mor böccüklerim:D :roll:
en sevdiğim yemek:imam yarıldısırıtan
en sevdiğim ders:hepsi(derslere bayılıyorum)
en sevdiğim dayım:kadri(çok para verir adamımbenim ya)
:arrow: :arrow: :?: sürpsiz :lol!:

En son §üмєуяα tarafından Çarş. Ekim 01, 2008 1:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : canım çekti)

§üмєуяα
Rock City Yeni üyeSi
Rock City Yeni üyeSi

okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :)) Empty Geri: okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :))

Mesaj  BiLLTomSemy Çarş. Ekim 01, 2008 1:20 pm

bende sema komiksin

BiLLTomSemy
Rock City Admin
Rock City Admin

okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :)) Empty Geri: okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :))

Mesaj  Admin Çarş. Ekim 01, 2008 1:34 pm

ßende Nil sırıtan komisin cnm ßenim sırıtan
Admin
Admin
Rock City Özgür Üyesi
Rock City Özgür Üyesi

http://rockcity.newstarforum.com

Mesaj  Chatlaq_Emogirl Paz Ekim 12, 2008 11:44 am

Komiksin caNim
Chatlaq_Emogirl
Chatlaq_Emogirl
Rock City Yeni üyeSi
Rock City Yeni üyeSi

okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :)) Empty anladın sen onu :D

Mesaj  RockerTuğçe Paz Ekim 12, 2008 1:42 pm

güle güle güle bir hal oldum yhavwwwww sırıtan xd.xd
RockerTuğçe
RockerTuğçe
Rock City Yeni üyeSi
Rock City Yeni üyeSi

http://www.rockgirll.blogcu.com/

Mesaj  Chatlaq_Emogirl Paz Ekim 12, 2008 2:39 pm

ay tuGçe sırıtan ne guZel yazMizsin oyle beni'De guLdurdun kiZim dil çıkarma:
Chatlaq_Emogirl
Chatlaq_Emogirl
Rock City Yeni üyeSi
Rock City Yeni üyeSi