okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :))
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ben komikmiyim yha?
okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :))
slm arkadaşlar
ben sümeyra belki tanırsınız avril sümeyra:)hatırlayan varsa el kaldırsın herneyse
14 yaşındayım bu sene sekizinci sınıf okuyorm ailemi çok seviyorum(bu nerden çıktı demeyin lazım oluyor) gezmeye bayılırım yazkında okul gezisi nedeniyle istanbula geliyorum beni karşılayacak olan varmı okulumu temsilen geliyorum 29 ekimde yani ne bayramı unuttum yha(cumhuriyet bayramı)kendimle barışığımdır belli oluyor deilmi destan yazdım yaw bazı arkadaşların hatırlı olmassa bunları yazmam ama işte hatır için pişmiş pizzola yenir deilmi emo değilim ama severim emoları özellikle rock müziğe bayılırım diyemem bayılırsa ki beni ayıltır öle deilmi severim yani bu kadar yeter deilmi çok uzun oldu sbsye önem veririm bunu da unutmayın canların çiçeklerim mor böccüklerim:D :roll:
en sevdiğim yemek:imam yarıldı
en sevdiğim ders:hepsi(derslere bayılıyorum)
en sevdiğim dayım:kadri(çok para verir adamımbenim ya)
:arrow: :arrow: :?: sürpsiz :lol!:
ben sümeyra belki tanırsınız avril sümeyra:)hatırlayan varsa el kaldırsın herneyse
14 yaşındayım bu sene sekizinci sınıf okuyorm ailemi çok seviyorum(bu nerden çıktı demeyin lazım oluyor) gezmeye bayılırım yazkında okul gezisi nedeniyle istanbula geliyorum beni karşılayacak olan varmı okulumu temsilen geliyorum 29 ekimde yani ne bayramı unuttum yha(cumhuriyet bayramı)kendimle barışığımdır belli oluyor deilmi destan yazdım yaw bazı arkadaşların hatırlı olmassa bunları yazmam ama işte hatır için pişmiş pizzola yenir deilmi emo değilim ama severim emoları özellikle rock müziğe bayılırım diyemem bayılırsa ki beni ayıltır öle deilmi severim yani bu kadar yeter deilmi çok uzun oldu sbsye önem veririm bunu da unutmayın canların çiçeklerim mor böccüklerim:D :roll:
en sevdiğim yemek:imam yarıldı
en sevdiğim ders:hepsi(derslere bayılıyorum)
en sevdiğim dayım:kadri(çok para verir adamımbenim ya)
:arrow: :arrow: :?: sürpsiz :lol!:
En son §üмєуяα tarafından Çarş. Ekim 01, 2008 1:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : canım çekti)
§üмєуяα- Rock City Yeni üyeSi
Geri: okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :))
bende sema komiksin
BiLLTomSemy- Rock City Admin
Chatlaq_Emogirl- Rock City Yeni üyeSi
Geri: okuyunca çok eğleneceksiniz inanmıyorsanız okuyunda görün :))
ay tuGçe ne guZel yazMizsin oyle beni'De guLdurdun kiZim :
Chatlaq_Emogirl- Rock City Yeni üyeSi
1 sayfadaki 1 sayfası